/VIDEO/ SNIMCI TRUDNE LUNE ĐOGANI! Evo kako provodi trudničke dane, ne odvaja se od NJE, svi su ŠOKIRANI njenom transformacijom

Luna Đogani pojavila se u javnosti prvi put nakon što je priznala da je ponovo udrugom stanju nedavno na snimanju emsije “Amidži šou“, a tom prilikom dobila je brdo komplimenata na račun svog blistavog izgleda.

Ekipa “Paparaco lova“ pratila je Lunu u stopu, i reklo bi se da Luna i te kako uživa u drugom stanju, a dok bezbrižno šeta u totalno opuštenom izdanju, sa njom je sve vreme njena prva ćerkica Mia, od koje se ne odvaja!

– Super se osećam, kažu mi svi da sam u trudnoći mirnija i nekako mila. Imam neku čudnu i lepu energiju. Tako sam i provalila da sam trudna, to sam osetila u sebi – rekla je nedavno Luna.

Pre nego što je saznala da je trudna, bila je na putu u Americi, dok su njenu ćerkicu Miu čuvale su baka Anabela i Lunina sestra Nina.

Kako kaže, svi smatraju da će drugo dete biti dečak, a dodaje da je njoj samo bitno da je dete živo i zdravo, kao i da se ne opterećuje sa time kog će pola biti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare