REKAO SI ZA SVOJE DETE DA NE ZNA DA GOVORI! Maja razotkrila Ivana, on pobesneo: Ti si poremećena! (VIDEO)

Ivan Marinković postao je dežurni komentator svih situacija u „Zadruzi 6“, a sada je prozvan da iznese svoje mišljanje o tome što je Milica Veselinović ljubomorna zbog svadbe Maje Marinković i Bilala Brajlovića. Iako su svi očekivali da stane na Majinu stranu, Ivan je istakao da nije primetio da je Milica ljuborna, niti da je zanimaju starleta i Brajlović

Maja je na ovo izjavila da ona oseća negativnu energiju, a Ivan ju je momentalno izvređao: 

– Da je komentarisala nešto negativno, nije. Čim se proteže, možda nešto tu i postoji, kada je bio klip za čokoladicu. Na klipu mi je delovalo prisno, obostrano. Mene baš briga da li će ovde žene da komentarišu ili neće, ali kad stavim ruku na srce, oseti se. Ja kad prođem, osetim to, negativnu energiju – rekla je Maja, a Marinković je na to skočio:

– Ja ćutim? Postala si ozbiljno poremećena, stalno furaš jednu rečenicu – ubacio se Ivan.

– Govori za svoje dete sve najgore, nisi ga vaspitao, ova žena ga je vaspitala. Dete nisi video četiri godine – rekla je Maja.

– Sisaj ku**c – rekao je Ivan. 

– Sisaj ti. Ti si za svoje dete rekao da ne zna da govori. E to je tema – nastavila je Maja.

– Majina nesigurnost u celoj ovoj priči samo raste. Prvo što će da kaže je da smo ljubomorni. Ako ćemo o ovome, evo ima logike – počeo je Ivan.

– Ja samo kažem da ima animozitet prema meni i Bilalu, ja srčano ne skačem kada su njegove teme u pitanju – rekla je Maja.

Ovo je potvrdila i Miljanan Kulić:

– Aludirao je na to da sam ja mentalno zaostala i da mi dete ne priča kako treba –rekla je Miljana, a Maja je dodala:

 Tako je! Rekao je i za to da dete baca smoki po kući. Pa šta? I ja bacam smoki i šta ćemo sada…Kako ja hvalim Sofiju Unu? Devojka normalna, nek se ugledaju na nju. Zato jedan muškarac hoće da bude sa njom, neće da bude sa ovim spandrkalima. Neće! Nek shvate! Neće! Kako ga bre nije sramota da priča to? Ja ga slušam, nisam ja budala, kao ne zna da govori i ovo i ono. Ne poznaje dete čoveka, vidi ga prvi put, možda se uplašilo. Ja sam razmažena, ali nisam sebična. Što nije bio tu da vaspita to dete – rekla je Maja.

Ivan je čuo da ga Maja ogovara, pa je prišao da se raspavlja s njom i ona mu je ponovila sve:

– Ti si rekao ovako: „Dete ne zna da govori, govor mu je razvijen kao detetu od godinu dana“. Gde si bio da ga vaspitaš – rekla je Maja.

– Nigde – rekao je Ivan.
– Pa odakle ti pravo da pričaš o tome onda? Ovako srčano ne pričaš o svojoj temi.Tebi je bitnija veza mene i Bilala nego tvoje dete – besnela je Maja.
– Meni je logično da ne pričam isto na sve teme – objašnjavao je Ivan.
– Moje mišljenje ja da si loš čovek. Ja imam pravo, ali i argumente – rekla je Maja, a Ivan se razbesneo:

– Ja mislim da si ološ – uzvratio je Marinković.

– Ti me ili mrziš ili…Ne znam zašto me mrziš –dodala je Maja.

– Za vas sam doktor. Puno mi misli nailazi. Gledaj, postoje razni segmenti u rijalitiju, odnosno u životu. Ako želiš da svaki put kad ustanem, pre nego što bilo šta komentarišem o tebi, ja ću da zadovoljim tvoj ego, pohvaliti te? – pitao je maju Ivan, a ona ništa nije odgovorila. Umesto nje ubacio se Bilal:

– On ovde ne podnosi nikog. Uvek imaš takvu moć da ubediš nekog u tvoju priču – rekao je Bilal.

– Ti se oslanjaš na Aleksandrine i Miličine fanove – rekla je Maja.

– Ma nema šta mi onda da pričamo – rekao je Ivan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare