OTKRIVAMO KO JE PRETUČENI BIZNISMEN: Evo šta je rekao u policiji, otkrio s kim ima jedinu nesuglasicu

Biznismen kog je M. M. prerušen u đubretara brutalno pretukao u centru Beograda je Slobodan Petrović (54), vlasnik firme „Digital printing centar“ kojoj je sedište u Tošinom bunaru.

Podsetimo, sumnja se da ga je M. M. po nečijem nalogu sačekao ispred zgrade u kojoj živi, kada je krenuo na posao.

– Čim je prišao svom automobilu, koji je bio parkiran na ulaz od garaže, prišao mu je mladić u odelu radnika gradske čistoće, sa kapuljačom na glavi i metlom u rukama. Počeo je da mu postavlja pitanja o tome kako se tačno zove ulica i koji je broj ispred kog se nalaze, a onda je iznenada počeo da ga udara u glavu – otkrio je sagovornik Kurira.

Petrović je, kako saznaje Kurir, počeo da viče i doziva pomoć, posle čega je napadač pobegao. Brutalno prebijanje, odmah je prijavljeno policiji.

– Biznismen je izjavio da do sada nije dobijao pretnje, da probleme u poslovanju nema i da je jedinu nesuglasicu ima sa vlasnikom druge kompanije – otkrio je sagovornik Kurira.

Inače, firma Digital printing centar bavi se iznajmljivanjem LED bilborda na više od sto lokacija u Beogradu, izradom svih vrsta digitalne štampe, bilborda, banera, autografika i samolepljivih folija.

Inače, napad na biznismena snimile su okolne kamere.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare