NAJNOVIJE INFORMACIJE O POVREDI VLAHOVIĆA: Piksi i Srbija su ovo sa nestrpljenjem čekali! Italijani otkrili SVE DETALJE

Najbolji strelac JuventusaDušan Vlahović, propustio je utakmicu protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona nakon što prethodno nije igrao ni protiv Lećea u Seriji A.

Povreda primicača centarfora zabrinula je navijače „Stare dame“ koja ove sezone ne liči na sebe, ali i navijače reprezentacije Srbije koji su strahovali da bi problem mogao da se oduži i prenese na Svetsko prvenstvo koje počinje za manje od tri nedelje?

Pre nekoliko dana je trener ekipe iz Torina, Masimilijano Alegri, poručio da povreda nije ozbiljnije prirode i da bi Vlahović uskoro trebalo da se priključi timu, a nakon poraza od PSŽ-a na domaćem terenu pojavile su se nove informacije.

Italijanski mediji navode da će srpski centarfor biti u sastavu za veliki derbi protiv Intera, prenosi Kurir.

Pored njega, očekuje se da se ekipi konačno priključi i Anhel di Marija i Glejson Bremer, a u ekipi će biti i Federiko Kjeza koji je protiv PSŽ-a odigrao prvih 17 minuta nakon malo manje od 10 meseci kada se povredio tokom utakmice protiv Rome.

Te informacije bi trebalo da znače da će Vlahović biti potpuno spreman za početak Mundijala i da Dragan Stojkovićmože da odahne.

Srbija će prvu utakmicu igrati 24. novembra protiv Brazila, a prethodno će Juventus, nakon derbija protiv Intera igrati još protiv Verone i Lacija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare