NAJNOVIJA VEST! DETALJI NAPADA NA ČUVENU KOŠARKAŠICU Pomahnitali vozač udario u auto Anđelije Arbutine, pa je vređao i gurao, NAPAO I NJENU ĆERKU (14)

Napad na čuvenu košarkašicu Anđeliju Arbutinu Šarenac dogodio se jutros nakon što je u njen autobomil u kojem je bila sa svojom maloletnom ćerkom (14) udario „volvo“ kojim je upravljao Beograđanin Nenad J., saznaje „Blic“.

Kako saznajemo, napadu na Arbutinu prethodio je sudar koji je izazvao pomenuti vozač „volva“. On je svojim automobilom udario u ford za čijim volanom je bila Anđelija Arbutina. Kako priča izvor „Blica“ upoznat sa slučajem nakon nesreće oboje su izašli iz vozila, a Nenad J. krenuo je da psuje i preti Anđeliji. Gurnuo ju je više puta.

– U jednom trenutku je ona pala i slomila zglob leve ruke. U vozilu je sve vreme bila njena ćerka (14) koja je izašla iz vozila da pomogne svojoj mami – kaže izvor „Blica“.

Nasilnik je, dodaje sagovornik tada napao i devojčicu, ali ona na sreću nema nikakvih povreda. 

– On je pobegao nakon napada, a policija ga je brzo uhapsila. On je vređao policajce, a odvezen je na VMA kako bi bio testiran na drogu i alkohol – navodi izvor „Blica“ i dodaje da će protiv Nenada J. biti podneta krivična prijava zbog nanošenje teških telesnih povreda i kao prekršajna prijava.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare