LEPOTICA I ZVER! ON JE ZAVEO FATALNU KUMU LUKE BOJOVIĆA: Lepa Cvetkova udovica Ana ispričala kako se volela sa svirepim Kalinićem

Svesna sam da se ovim svedočenjem izlažem sramoti, ali želim da se stane na put. Osećala sam se zapostavljeno jer je moj muž često bio odsutan…- tako je dugoočekivani iskaz pred sudom počela udovica Ana Simić, supruga Cvetka Simića, kog je u Zagrebu iskasapio njen ljubavnik i nekadašnji pripadnik zemunskog klana Sretko Kalinić poznat pod nadimkom Zver, pisao je Kurir pre gotovo 10 godina.

Mediji su sa iščekivanjem čekali njeno svedočenje u procesu protiv zemunskog klana jer se godinama brujalo o „crnoj udovici“ kojoj je pošlo za rukom da razbije ostatak klana Dušana Spasojevića Šiptara. Tako je Ana Simić septembra 2013. godine ušetala u sudnicu.

– Ovaj čovek, sa kojim me je Cvetko upoznao 2006. u Zagrebu, počeo je da mi šalje poruke. Nažalost, prijale su mi. Tek kad sam u junu 2010. u novinama videla sliku čoveka, koga sam poznavala kao Borisa, shvatila sam ko je on. Počeo je da mi se vraća film. Mesta na kojima smo se sastajali, Jarun, gde je moj muž ubijen. U meni se tog trenutka javila sumnja da on stoji iza ubistva mog muža – svedočila je pred sudom tad Ana čiji je venčani kum bio Luka Bojović.

Gde mi je muž? Gde mi je muž?

– Gde mi je muž? Gde mi je muž? Sram te bilo! – povikala je juče Ana Simić kroz suze, pošto je posle njenih reči za govornicu izašao Kalinić i optužio je da laže.- Nisam ti ga ja ubio! Šta, kao bili smo u vezi? – upitao je on ironično.- Jesmo, moj muž nije znao za to.

Nisi ti devojka za brak nego za provod

– Nikad nisam bio u vezi s tobom, niti sam želeo decu s tobom. Ti nisi devojka za brak, nego za provod – odgovorio joj je Kalinić. Kalinić je, podsetimo, bio optužen da je s Lukom Bojovićem, Milošem Simovićem i Vladimirom Milisavljevićem učestvovao u tri ubistva i pokušajima ubistva Andrije Draškovića i Zorana Nedovića Šoka 2004. u Beogradu.

Simović je ranije na suđenju otkrio da su navodno Kalinić i Ana Simić bili u vezi i da je zbog toga što nije mogao da ima njegovu ženu Kalinić ubio Simića.

Navodno, posle toga je Kalinić optužio Luku Bojovića za brojne zločine jer se kao kum pokojnog raspitivao za ubicu Simića.Ove navode juče je, gušeći se u suzama, potvrdila i fatalna udovica, zbog koje su „zemunci“ međusobno zaratili.

Zvao se Boris- Svesna sam da se ovim svedočenjem izlažem sramoti, ali želim da se stane na put ovom čoveku koji je uništio moju porodicu i učinio zlodela ljudima oko nas, našim prijateljima – kroz suze i jecaje otkrila je udovica razloge zbog kojih je odlučila da javno progovori o odnosu sa Sretkom Kalinićem.Ona ističe da je Kalinića znala pod imenom Boris Filipović.

Fatalna udovica: Rekao mi je da se zove Boris

– Tek kad sam u junu 2010. u novinama videla sliku čoveka koga sam poznavala kao Borisa shvatila sam ko je on. Počeo je da mi se vraća film. Mesta na kojima smo se sastajali, Jarun, gde je moj muž ubijen… U meni se tog trenutka javila sumnja da on stoji iza ubistva mog muža! – objasnila je Ana Simić.

Nudio mi brak i decu

Ovaj čovek, Boris ili Sretko Kalinić, brzo je počeo da se vezuje za mene. Nudio mi je brak i porodicu, govorio je o zajedničkoj budućnosti. Sećam se da smo se u maju 2009. godine našli u Poreču i da mi je tad rekao da čak bira grad u kojem bismo mogli da živimo, ali i da bi mojoj deci mogao da bude bolji otac od Cveleta – ispričala je Ana Simić.

Kalinić je, međutim, negirao je da je ubio Simića.

– Kakav god da sam, toliko bolestan nisam – tvrdio je Sretko Kalinić uz izvinjenje porodici Simić.

Potom se priča o Cvetku Simiću ponovo razvila od početka… Njegovo raskomadano telo pronađeno je 8. marta 2010. godine u zagrebačkom jezeru Jarun. Tri meseca kasnije, u zagrebačku bolnicu „Vinogradsku“ u noći između 8. i 9. juna, uleteo je nepoznati krvavi muškarac sa ranom u stomaku. Tražio je pomoć od lekara.

Bio bolesno zaljubljen u fatalnu Anu

O ljubavnom trouglu Simić-Kalinić pričao je na suđenju i Miloš Simović.

– Kalinić je imao ljubavnu dramu sa Simićevom suprugom Anom. Kalinić mi je ispričao da je Simića ubio u jednoj opuštenoj šetnji opalivši mu metak u glavu, a kasnije delove tela bacio u Jarun, da bi se vodio kao nestao, a on nesmetano bio s njegovom ženom u koju je bio bolesno zaljubljen. Nosio je na ruci Simićev sat. Dok nisu našli Simićeve ostatke, Ana mu je govorila ko sve dolazi kod nje, ko se raspituje za njega – rekao je tad Simović prilikom jednog od svojih svedočenja.

Dok su ranjenom muškarcu pružali pomoć pozvana je i policija koja je utvrdila da je povređeni muškarac Sretko Kalinić, odbegli pripadnik „zemunskog klana“, lice sa crvene Interpolove poternice i jedna od najtraženijih osoba.

Kalinića su hrvatski mediji prozvali Zver, a policajcima je ispričao da ga je hicima iz pištolja ranio Miloš Simović u stanu u predgrađu Zagreba posle svađe. Policija je otišla do stana, ali posle upada u njemu nije zatekla Simovića, za kojim je raspisana policijska potraga.

Simović je 10. juna te 2010. godine uhapšen u ranim jutarnjim časovima prilikom ilegalnog prelaska hrvatsko-srpske granice.

Smrt Cvetka Simića hrvatska policija još zvanično nije rasvetlila. U zagrebačkom kartonu i ubica je i dalje – NN osoba.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare