Ispao Rafa, ispao Medvedev, vreme je da Nole gazi! Gde gledati Đoković – Hačanov

Nakon što je bez prevelikih problema savladao Kresija sa 2:0 (7:6 ; 6:4), Đoković će se u osmini finala sastati sa Hačanovim.

Ovaj meč bi trebalo da počne u 15:30, a prenos možete pratiti i na Sport Klubu 1. Takođe, uživo blog meča između Novaka i Hačanova možete pratiti i na Sportalu.

Inače, za razliku od Đokovića kome će ovo biti drugi meč na turniru, Rus je već odigrao dva. Prvo je savladao Baeza sa 2:0, a zatim Hislera sa 2:1.

Bilo je teško, ubrzali su teren

Novak Đoković je pobedio Maksima Kresija u drugom kolu Mastersa u Parizu, pa sada čeka boljeg iz meča Kačanov – Hisler.

Američki teniser francuskog porekla je pružio odličnu partiju. Igrao je rizično, servis ga je služio, pa je Đokoviću trebalo dosta vremena da ga slomi i napravi prvi brejk, što je uradio tek u devetom gemu drugog seta.

Srpski teniser je bio odličan, ali mu je zbog različitih stilova igre trebalo neko vreme da pronađe način na koji treba da igra kako bi pobedio Amerikanca. U svojim servis gemovima je bio apsolutno dominantan.

Da je bilo teško rekao je i Novak posle meča.

– Ovde u Bersiju sam imao mnogo uspeha u ranijoj karijeri, dosta su ubrzali teren u odnosu na ranije godine, igrao sam protiv Kresija koji igra servis-volej. Bilo je teško, ne samo vratiti mu servis, nego i vratiti loptu, da tako kažem, između njegovih nogu. Bilo je teško, ali bio je dobar izazov, odigrao sam veoma čvrsto i kada god su mi se ukazale šanse iskoristio sam ih – naveo je Đoković.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare