DRAMA U ZVEZDANA GRANDA: Takmičar ronio suze na bini, a onda se umešala Marija Šerifović i spomenula OTKAZ!

Muzičko takmičenja „Zvezde Granda“ krenulo je nikad jače!

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ vraća se na velika vrata, a čuvena osmorka u istom sastavu kao i do sad, kreće u potragu za novom pevačkom zvezdom regiona.

Zadatak ni ove godine neće biti lak, budući da se nekoliko hiljada kandidata prijavilo za učešće u najgledanijem šouu.

Novi serijal donosi i nova pravila, ali i neočekivane reakcije, kako takmičara, tako i članova žirija.

– Dobro veče, prgavi žiri – pozdravio je pesmom jedan od kandidata čuvenu osmorku, što je kod pojedinih izazvalo nevericu, a kod drugih oduševljenje.

– Imaš ozbiljan organ – poručio mu je s osmehom Đorđe David.

Ali najveći strah na početku kod kandidata izazvao je panik taster, koji je u pojedinim slučajevima zbunio i članove žirija.

– Šta ti je, bre? Je l’ si digao ruku ili dao glas? – upitala je Viki Miljković Đorđa, koji je bio zbunjen načinom glasanja i panik tasterom, pa je upitao kolege šta da radi kako bi takmičara uzeo u svoj tim.

Ali panik ne bi bio panik da se u nekom trenutku ne pokvari, tačnije da taster ne otkaže, te je Marija apelovala kod Saše Popovića da reaguje na ljude koji se na snimanju time bave.

– Znači dobili otkaz? Ovde da se uvede psiho-analiza – poručila je Marija, što je nasmejalo sve članove žirija, te dodala:

– Zamisli da idemo svi na terapiju, ono kao grupna terapija!

Ipak, najveće iznenađenje, osim neverovatnih pevačkih talenata koje ćete čuti u prvoj epizodi, biće suze jednog od takmičara, a sve zbog greškice koja ga je koštala glasova.

– Nemoj, nemoj, čekaj. Polako, mačko –poručio je Đorđe takmičaru koji nije mogao da sakrije razočarenje zbog nastupa u koji je ulagao velike nade.

– Kad smo zadnji put imali muškarca koji plače, bre, čoveče. Jesi lud? Ajde ja ću da ga uzmem – poručila je Marija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare