TRUDNA KRISTINA IDE U POLICIJU! Posle jezivih pretnji mora kod LEKARA: Imam posla sa ubicom i silovateljem

Bivša učesnica „Zadruge“ Kristina Spalević oglasila se za naš portal nakon što je prećeno smrću njo i njenom izabraniku Kristijanu Goluboviću. Ona je objavila snimak na kom joj izvesni muškarac javno preti u lajvu na Instagramu.

– S obzirom na to da u našoj zemlji postoji zakon i da pored sebe imam čoveka pored kog se uvek osećam sigurno, nisam mnogo izdramatizovala ovu situaciju. Ali i pod ovim uslovima, i da mi je i najbezopasnije biće na svetu reklo ovako nešto za dete, itekako bih burno reagovala, jer je to morbidno i tužno za svako normalno ljudsko biće. Međutim, u ovom slučaju nemamo posla sa običnom budalom, već sa osobom koja je silovala sestru, ubila čoveka za 1.700 dinara i u zatvoru silovala mačku, ovo postaje jezivije 1.000 puta.

Kristina Spalević
foto: Printscreen/Instagram

– Neću dozvoliti da se moje dete i ja provlačimo nikada više u ovakvim primerima, kojih je nažalost u poslednje vreme mnogo. Jer svaka osoba koja ne zna kako da dođe do 5 minuta slave, pa kakve god, bira put preko Kristijanovih leđa, a ja sam kolatelarna šteta, i to neću dozvoliti više! Danas se sastajem sa advokatom i idem kod lekara jer itekako ovo sve ostavlja posledice na mene, ne zbog straha koliko zbog šoka da neko može ovako da priča – rekla je Kristina.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare