JANJUŠU PALA ROLETNA NAKON SAZNANJA DA MU SE BIVŠA DRAGA UDAJE! Odmah se oglasio povodom Majine VERIDBE, žestoko je ponizio

Bivši zadrugar i velika ljubav Maje Marinković, Marko Janjušević Janjuš nije mogao da ostane imun na vesti da će se Marinkovićeva udati u „Zadruzi 6“, za svog momka Bilala Brajlovića.

Naime, kako je u toku sinoćne žurke, Bilal zaprosio Maju i tom prilikom joj stavio do znanja da mu ona nije ni zadatak, a ni igra, što nju muči danima, u toku današnjeg dana Veliki šef ih je obavestio o tome da će se svadba odviti 13. novembra, a mladenci su tom prilikom odabrali kumove, porodicu i sve ostale uloge.

Ovom prilikom, ispod video klipa na kom je Veliki šef saopštio tačan datum svadbe, Janjuš je ostavio komentar, koji nije mogao da prođe nezapaženo.

– Nek je sa srećom, da traje dugo, tj. večno…Porodici Marinković čestitam zeta kao i porodici Brajlović jednu divnu, prirodnu i što je najbitnije normalnu snajku…Srećno veselje – napisao je Janjuš uz emotikon srca.

Podsetimo, ljubav Maje i Janjuša negde je obeležila „Zadrugu“, a kako i ona sam ističe da je to bila velika ljubav, ostaje nam samo da vidimo da li je ovaj komentar bio čista ironija ili prava podrška.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare