EDB PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV ČEDE, A TUŽIĆE GA I VLASNIK STANA: Jovanović će morati da objasni krađu struje!

Čedomir Jovanović uskoro će pravosudnim organima morati da objasni skandal sa krađom struje od komšije, saznaje Republika.

Šokantno otkriće portala Republika da je prvi čovek Liberalnodemokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović krao struju od komšije dobilo je nastavak pošto je Elektrodistribucija Beograd podnela je krivičnu prijavu.

Prema informacijama portala Republika, krivičnu prijavu protiv Jovanovića podneće i V.Z, vlasnik stana na čije je brojilo pokušao da se prikači šef LDP koji je poslednjih meseci u žiži javnosti pošto niže jedan skandal za drugim.

Podsetimo, nakon nekoliko neuspešnih pokušaja Jovanovića da se „zakači na brojilo“ komšije, on je odlučio da se „poveže direktno na kabl“, čime je ugrozio sve stanere u zgradi, jer bi to moglo da izazove požar, prenela je Republika.

Na pitanje u telefonskom razgovoru je rekao da se „radi o običnoj gluposti“.

– Zaista nemam šta da vam izjavim, ni kako da budem jasniji, jer znam ko je to slagao i znam i zašto – rekao je Jovanović, prenosi Republika.

Inače, lider LDP već se nalazio u žiži pažnje javnosti pošto se potukao sa ženom.

Čedomir Jovanović, lider LDP, 18. jula izazvao je i incident na Novom Beogradu zbog kog je protiv njega podneta krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, na snimku bezbednosne kamere videlo se kako reketom tuče vlasnika centra za fizikalnu terapiju „Fizio centar“ Žarka Ivkovića.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare