ŠOK! ZVEZDA VELIKOG BRATA ŠUTNULA BOSANSKOG TENISERA? Barbara izbrisala sve Džumhurove slike, evo šta je rekla o RASKIDU

Barbara Šegetin (33) izbrisala je sa društvenih mreža sve zajedničke fotografije s bosanskohercegovačkim teniserom Damirom Džumhurom (29), s kojim ima dete. Brojni fanovi pitali što se događa, ali još nisu dobili odgovor.

Rečka manekenka i teniser vezu su započeli pre dve godine, a pre godinu dana dobili su sina. Pre rođenja deteta uređivali su stan u Beogradu.

Pre nekoliko dana Barbara je organizovala proslavu rođendana sinu u igraonici, i na fotografijama koje je tada objavila vidi se da je na proslavi bio i teniser, što je dodatno zbunilo njene fanove.

Na najnovijem Instagram Storyju Barbara je objavila fotografiju romantične prosidbe komentarišući rečima: “Kad me pitaju zašto sam sama”.

– Ne bih da priča o nama i našem odnosu, želim to da zadržim za sebe jer ipak imamo sina koji mi je na prvom mestu, a Damir je njegov otac i to će zauvek biti” – odgovorila je manekenka, piše Kurir.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare