MOMIROVIĆ PREDAO DUŽNOST VESIĆU: Razvoj infrastrukture znači ravnomeran razvoj zemlje, nova radna mesta i investicije (FOTO)

Tomislav Momirović, u novoj vladi ministar trgovine, predao je dužnosti novom ministru građevine, saobraćaja i infrastukture Goranu Vesiću.

Momirović je istakao da su mnogi projekti u tom resoru započeti, ali da je još mnogo posla pred njegovim naslednikom, i dodao da se poslednjih godina u Srbiji odigrava neverovatan talas izgradnje saobraćajne i komunalne infrastrukture.

Novi ministar Vesić je poručio:

„Nijedno ministarstvo ni institucija ne počinju od čoveka koji dolazi na čelo te institucije. Mi svi sprovodimo politiku jake Srbije i predsednika Aleksandar Vučić i svako od nas daje doprinos toj politici“.

Vesić dodaje da su mu prioriteti donošenje izmena Zakona o izgradnji, sa ciljem ubrzanja procedura za dobijanje dozvola, poboljšanje rada Katastra nepokretnosti i donošenje Zakona o održavanju infrastrukture, koji će omogućiti popisivanje državne infrastrukture, kako bi ona bila bolje održavana i manje novca se naknadno trošilo na rekonstrukciju infrastrukturnih objekata.
„Razvoj infrastrukture znači ravnomeran razvoj zemlje, nova radna mesta i investicije i predano ću zajedno sa svojim timom i kolegama iz Vlade da radim na ovim ciljevima prateći politiku predsednika Vučića“, naveo je Vesić i zaključio:

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare