OVO SE MARIJI KULIĆ NEĆE NIKAKO DOPASTI: Miljana pružila ruku pomirenja Ivanu: „On je NAJBOLJA OSOBA OVDE“! ŠOK NAD ŠOKOVIMA

Beloj kući zadrugari glasaju za najboljeg čoveka u rijalitiju, a Miljana Kulić je sve šokirala njenim izborom.

Naime, iako je Kulićeva u kući sa dugogodišnjim cimerima, prijateljima, dva bivša momka i sadašnjim izabranikom, ona je za najboljeg čoveka u kući odabrala Ivana Marinkovića, oca njenog sina sa kojim je u užasnim odnosima duže vreme.

– Što se mene tiče ima dosta dobrih ljudi, ali izabraću najboljeg. Nije on džabe otac mog deteta, Ivan Marinković. Jako je dobar čovek i stalno pita za njega. Ja kad sam ga upoznala, bila sam zapanjena njegovom dobrotom i hvala mu što imam zlatno dete koje liči na njega i ne daj Bože da bude divan kao on. Izvini, Bebice, suvušno je pričati o bilo čemu, kao što rekoh od svih muškaraca ja sam nažalost ili sreću išla na abortus, a kad je on u pitanju rodila sam zlatnog anđela – govorila je Miljana.

Nakon što je Miljana šokirala sve zadrugare svojim izborom, njeno izlaganje prokomentarisao je i Ivan.

– Htela je da zadrži bebu i dobila je Bebicu. Ja mislim da Miljana nije bila ironična, kad pogledate njene prethodne izbore boljeg od mene nema. Gledajući prošlu sezonu video sam koliko me je hvalila, kad je ovde govorila: „Videćete kad dođe Ivan, najbolji je u ovim stvarima“. Ne vidim ironiju u Miljaninom glasu. Kad se svađa sa budućim i sadašnjim pominje mene. Nikad me nisi ozvaničila, tvoja realnost je Bebica – dodao je Ivan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare