ZAVELA JE HOLIVUDSKE FACE, ZA NJOM JE LUDEO I AL PAĆINO: Ovako danas izgleda prva STARLETA Jugoslavije (FOTO)

U njenom životu bilo je mnogo uzbuđenja.

Dijana Niven Bećirović (60) važila je za jednu od najlepših žena u Jugoslaviji, čak su je mnogi nazivali prvom starletom. Ona se nije zaustavila na tome, te je karijeru nastavila kao novinar i zahvaljujući sopstvenim trudom i radom uspela da intervjuiše poznate ličnosti. Poznata je i po vezi sa Al Paćinom i Goran Bregovićem. Pričalo se da je uspela da zavede i Mik Džegera. Od karijere glumice odustala je u poslednjem momentu i odlučila se za žurnalistiku.

Da podsetimo, Dijana je rođena u Lukavici kod Tuzle, pozirala je naga za „Start“ i tako pokazala svoje fenomanalno telo. Modni agenti su je primetili kada je imala samo 14 godina, a kasnije je otišla u Italiju i tamo je nastavila karijeru. Bila je model popularnih brendova kao što je Versaće i La Perla. Osim što se slikala naga za “ Start“ to je učinila i za „Plejboj“ zbog čega su je nazivali jugoslovenskom starletom.

Veza sa Al Paćinom

Iz Rima se preselila u SAD i tu je nastavila da radi kao sekretarica producenta koji je sarađivao sa najvećim muzičkim zvezdama.

– Svi su padali pred Majklom Korleoneom, ali ne i ja. Nije bio moj tip. Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao Kuma. Izlazili smo, ali je on bio večito napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti. Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego – rekla je jednom prilikom.

Njegovo ponašanje posle nekog vremena lepoj Dijana se i nije dopalo, ali je divan čovek kako ona kaže:

– Počeo je da mi daje naredbe kada smo bili u noćnim provodima. Kao, „idemo odmah kući“. Odgovorim mu: „Idi ti slobodno“. Dogovarali smo naše druženje i na Siciliji. Rekla sam mu: „Staviću ti košuljicu“. Mislila sam na ludačku košulju. I neverovatno, samo dva dana posle ovog mog zezanja Al Paćino je završio na psihijatrijskoj klinici i to od posledica konstantnog stresa. Al je divan tip, ali iako ga mnogi vide kao „Kuma“ ili „Skarfejsa“, ja sam ga doživela kao neopuštenu osobu. Možda čak i sa nataloženim kompleksima – rekla je Bećirovićka.

Ljubav sa Goranom Bregovićem počela je na zanimljiv način:

– Živela sam u Milanu i družila se s Vladom Pravdićem, klavijaturistom “dugmića”. Bio je zaljubljen u mene, ali odjedanput se pojavio Goran Bregović. A kad Goran nešto hoće, onda to i dobije. I tu je krenuo sukob dvojice članova benda. A da li me je Goran ukrao od Vlade? Pa jeste – rekla je ona jednom za medije.

Dijana danas živi u Los Anđelesu i pleni lepotom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare