UHAPŠEN JOŠ JEDAN RADNIK PUMPE U LAKTAŠIMA: Ismevali i snimali mladića koji se posle ubio, sada im preti veoma ozbiljna KAZNA!

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da su dve osobe na saslušanju zbog neovlašćenog snimanja mladića iz Laktaša. Dvadesetdvogodišnjak Mladen Dulić je pre dva dana počinio samoubistvo nakon što je snimak na kojem je on postao predmet ismevanja na internetu.

– Dve osobe čiji su inicijali V.T. i D.K. iz Laktaša uhapšena su zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćeno fotografisanje i u toku je njihova kriminalistička obrada – saopšteno je, prenosi Srpskainfo.

Dodaje se da se sve mere i radnje preduzimaju uz saglasnost i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Tužilac se izjasnio da se nakon kompletiranja i dokumenotvanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv ovih lica dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom delu.

Oni su inače osumnjičeni za krivično delo neovlašćeno fotografisanje, a jedan od njih dvojice se nalazi na videosnimku. Za ovo krivično delo je zaprećena kazna do godinu dana zatvora, odnosno novčana kazna.

Snimak je inače ranije objavljen na društvenim mrežama i postao je predmet ismevanja. Na njemu se vidi radnik benzinske pumpe kako ponižava mladića, koji popunjava navodnu prijavu za posao. On mu je tom prilikom tražio odgovore na različita pitanja koja definitivno nisu deo intervjua za posao.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare