ŠOKANTNO! Milica DABOVIĆ na SAJTU ZA ODRASLE /FOTO/

Proslavljena srpska košarkašica Milica Dabović svojevremeno je važila za jednu od najatraktivnijih sportistkinja na planeti, a tokom cele karijere je provokativnim fotografijama i video snimcima na društvenim mrežama golicala maštu snažnijeg pola.

Evropska šampionka iz 2015. godine i osvajačica bronzane medalje na Olimpijskim igrama narednog leta je patike o klin okačila pre nešto više od 12 meseci.

Ipak, Dabovićeva je ostala u javnosti i na Instagramu ima više od 200 hiljada pratilaca, dok na Tviteru s*ksi slike deli sa nešto više od 34.000 ljudi.

Međutim, bivša kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Srbije je odlučila da ode korak dalje i da otvori svoj profil na „OnlyFansu“.

– Tviteraši pošto ste mi svi pisali i želeli moj OnlyFans odlučila sam da vam uslišim želje. Volim da se slikam, volim svoje telo tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal manje više. Pala je i opklada da ću imati 1000 subscribera za 48 sati – napisala je Milica.

Za one koji ne znaju, radi se o sajtu na kom devojke svoje fotke i snimke prodaju za određene svote novca. To jasno dokazuje da se ne radi o provokativnim slikama kakve se kače na Instagram i Tviter, već o potpuno onim na kojima su devojke skroz nage i gde rade nevaljale stvari.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare