RONALDO HTEO U SITI, POZIV USRED NOĆI PROMENIO SVE: Priznao u knjizi da je NESREĆAN, FRUSTRIRAN i ŠOKIRAN povratkom u Junajted!

Kristijano Ronaldo u Mančester junajteduproživljava najteži period u svojoj blistavoj karijeri.

Već duže vreme je vidno nesrećan na Old Trafordu i nema sumnje da će u januaru učiniti sve da promeni sredinu.

U svojoj knjizi, koja će najverovatnije biti objavljena u novembru, Portugalac je otkrio da je razočaran povratkom u slavni klub.

„Ronaldo je bio nesrećan dok je Mančester junajted vodio Ralf Rangnik, a svoj povratak u engleski klub opisao je kao katastrofu. On je bio frustriran kada su čelnici kluba odlučili da ne ulože dodatna novčana sredstava u trening kamp Junajteda, a posebno ga je iznerviralo to što „crveni đavoli“ kao klub nisu napredovali od 2009. godine. On je tada odlučio da pređe u Real. Portugalski fudbaler je šokiran činjenicom da njegovi saigrače ne dele isti nivo predanosti na treninzima kao što to on čini“, prenose britanski mediji.

Po odlasku iz Juventusa Ronaldo je bio na korak od dogovora sa Mančester sitijem, međutim, njegov bivši saigrač Rio Ferdinand ga je u poslednjem momentu ubedio da se ne pridruži Građanima.

„U jednom delu knjige se otkriva da se Ronaldo predomislio posle telefonskog poziva Rija Ferdinanda u tri sata posle ponoći. Portugalac je posle tog razgovora odlučio da se vrati u Mančester junajted“, prenose britanski mediji.

Podsetimo, Ronaldo je propustio dobar deo priprema Junajteda, jer je navodno želeo da napusti klub i pre početka sezone. Zbog toga je izgubio mesto u timu, a njegov status se dodatno pogoršao nakon skandala na utakmici sa Čelsijem, kada je odbio da uđe u igru u samom finišu i demonstrativno napustio teren, zbog čega je bio i suspendovan.

Kako stvari trenutno stoje Portugalac će u zimskom prelaznom roku sigurno napustiti Old Traford.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare