ZOLA PLAČE: MAJKA ĆE ME SE ODREĆI ZBOG MILJANE! Di-džej iz Dervente rastrzan između porodice i ljubavi!

Lazar Čolić Zola plakao je u „Zadruzi“ jer se plaši da će ga se majka Bosa odreći zbog Miljane Kulić
Di-džej iz Dervente priznao je da bi voleo da se pomiri sa temperamentnom Nišlijkom, ali da se plaši da neće imati podršku porodice.

– Ako budem u vezi s Miljanom, majka će me se odreći! Izgubiću sve ljude oko sebe i sve što imam. Zbog toga plačem svaki dan, ne znam šta da radim – rekao je Zola sa suzama u očima i dodao da je Bosa podržavala njihovu vezu sve do jednog trenutka:
– Moja majka je prihvatila Miljanu i nikad nije rekla ružnu reč za nju! Sve se promenilo kad je Miljana bila na groblju s mojom crno-belom slikom i živog me sahranila! To nikako ne može da joj oprosti.

Čolić je priznao i da se plaši ulaska Miljanine majke Marije u rijaliti:
– Brine me šta će se desiti kad se ona pojavi na vratima! Okrenuće Miljanu protiv mene! Ne želim da ispadne budala. Vreme je da prestane da sluša majku i sama donosi odluke! Takođe, ako želi da bude sa mnom, mora prvo da raščisti sve sa Bebicom. Neću da budem s njom u vezi dok to ne uradiNe želim da je nazivaju kurvom, kao prošle sezone!
Kulićeva je potom ustala i još jednom javno ostavila Nenada Marinkovića Bebicu!
– Ja sam već rekla da nemam dečka! Slobodna sam – poručila je ona.

Bebica: Ne znam
da li smo zajedno

Nenad Macanović Bebica kaže da mu je mnogo teško zbog Miljaninog ponašanja, ali ipak ostavlja mogućnost da joj oprosti bliskost sa Zolom!
– Dok ne popričam s njom, ne znam na čemu sam! Mnogo je naivna, nasela je na Zolinu igru – smatra on.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare