URNEBESNO! Zola u sred svađe sa Miljanom pao sa stolice, Kulićka umrla od smeha! (VIDEO)

Zadrugi Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, svađali su se sinoć ispred Bele kuće, a u jednom momentu Zola je pao sa stolice, što je Miljanu nasmejalo do suza

Miljana Kulić i Zola flertuju od momenta kada su ušli u „Zadrugu“, ali su juče doneli definitivnu odluku da se neće pomiriti. Međutim, njihovom definitivnom razlazu prethodila je svađa koja se završila Miljaninom smehom, jer je Zola pao sa stolice.

– Ne zanima me, nema više obraćanja rekla si što si imala – rekao je Zola.

– Kako ne. Nisam tako mislila – rekla je Miljana.

– Nisam ljut i neću da se svađam. nema šta da ne misliš – rekao je Zola. 

 Oprosti mi zadnji put, hoću da imam komunikaciju sa tobom – rekla je Miljana 

– Više ne možeš ni zagrljaj da imaš, rekao sam Bokiju sve što si mi rekla da ti je ovo cirkus, da ti dolazi Bebica i to je to. Igraću rijaliti sa tobom, tvojom mamom i Bebicom – rekao je Zola.

– Džabe pokušavaš da dobiješ svađu od mene, ne možeš. Rekla sam da sam zbunjena i da imam emocije prema Bebici i rekla sam da mi se ne obraćaš – rekla je Miljana.

 Bravo! Dobro znaš da smo jutros mogli da imamo se*s, dobro znaš neke stvari. Nećeš spavati sa mnom u izolaciji – rekao je Zola.

– Nemoj moju majku da uzimaš u usta klošaru jedan – rekla je Miljana.

 Tužću te za sve imam rok tri godine. Ne igraj se sa mojim mozgom, ne provociraj me, ne budi naivna i idiot. Pet puta sam te pitao da li si sigurna u sve. Nisam ti ja Bebica, ne možeš sa mnom tako – rekao je Zola.

– Nikad i ne možeš da budeš on. Hoću da nemamo nikakvu komunikaciju – rekla je Miljana.

– Svako provociranje će biti Zolander na 100%. Je l’ to tvoja definitivna odluka da nemamo komunikaciju. Eto sprdala si se sa mnom. Gađaš me pikavcom. Ponašam se prema tebi kao prema Bogu ocu – rekao je Zola i pao sa stolice.

Miljanu je ova situacija nasmejala do suza, pogotovo zbog momenta u kojem je pao, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare