POTRAGA ZA KINEZOM KOJE JE ZVERSKI TUKAO ĆERKU! Šokantan snimak sa teniskih terena UZBUNIO TUŽILAŠTVO (VIDEO)

Prvo Opštinsko javno tuižilaštvo u Beogradu reagovalo je povodom brutalnog nasilja koje je objavljeno na društvenim mrežama gde se vidi kako otac fizicki zlostavlja ćerku na teniskom terenu

U saradnji sa inspektorima Policijske stanice Palilula i Odeljenjem za strance utvrdilo identitet učesnika događaja, zapravo da se radi o kineskim državljanima koji su sa privremenim boravkom u Srbiji.

Imajuci u vidu da otac za koga postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici nije dostupan državnim organima, po nalogu dežurnog zamenika raspisana je potraga.

Kada i ukoliko bude pronađen, tužilaštvo će preduzeti odmah neophodne mere u cilju daljeg procesuiranja, o čemu će javnost biti obaveštena. 

Podsetimo, na uznemirujućem snimku koji je Igor Jurić objavio na Tviteru se vidi kako muškarac devojku snažno šutira u stomak, a zatim počinje da je udara i po glavi. 

Devojka u jednom trenutku seda na klupu, ali je on podiže vukući je za jaknu. Potom je obara na zemlju i ponovo šutira u predelu stomaka. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare