„NE MOGU JA OVO IZDRŽATI!“ Ovako se radnik na pumpi podsmevao Mladenu koji je tamo zatražio posao! 

Mladen D. (22) iz Laktaša izvršio je samoubistvo nakon što je ismejan na razgovoru za posao, a snimak razgovora postavljen na društvene mreže

Nakon što je video-klip postao viralan, mediji u BiH navode da mladić nije izdržao ismevanje i odlučio je da sebi oduzme život, ali se za sada, ipak, ne zna tačan motiv samoubistva.

Kako saznaje portal Crna-Hronika, radnik benzinske pumpe „Gligić“ iz Laktaša izrugivao se dvadesetdvogodišnjem mladiću koji je od njega tražio da popuni „prijavu za posao“. Mladić je ozbiljno shvatio prijavu, a nepoznati muškarac nije, i sve vreme je snimao sebe kako mu se ruga, prenosi Informer.

Radnik mu je postavio sledeća pitanja:

– Morate da napišete svoj pol, da li ste muško ili žensko?

– Morate da napišete gde ste radili? Još uvek morate da pišete ako ste spavali noću na poslu. Napišite da ste bili napola u snu, a napola ne. Piši, radio sam noću: pola spavao, pola nisam – kroz smeh mu radnik kaže šta će da napiše. 

– Napiši da li si se pokrivao, da donesu ćebe. Svako imamo ćebe, ko radi ima ćebe. Jesi li se pokrio zimi? Piši, ne treba ti ćebe – i dalje mu se ruga radnik.

– To je naš upitnik. Napiši da li jedeš ćevape sa duplom lepinjom ili sa jednom lepinjom. Ako ne jedete ćevape, onda ne možete da radite ovde. Ovde jedu samo ćevape. Ćevape jedem već 20 godina. Ako ne jedeš ćevape, onda ostaješ bez hrane. 

Mladić mu nakon „prijave za posao“ plaća 30 KM za gorivo i odlazi sa pumpe. Nakon što je video počeo da se širi mrežama nesrećni mladić se obesio, a mediji prenose da je navodno poslednje što je rekao bilo: “Ne mogu ja ovo izdržati”.

Pojavile su se i priče da je mladić bio žrtva vršnjačkog nasilja i da je događaj na pumpi prelio čašu, ali pouzdanih indormacija o tome nema u javnosti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare