„HTELA SAM DA SKOČIM SA PETOG SPRATA“ Milica Dabović u potresnoj ispovesti otkrila detalje PAKLA, 2 puta htela da se ubije

Bivša košarkašica Milica Dabović prošla je težak životni period o kom je pričala i u javnosti više puta, a njena priča bi svaki put rasplakala čitavu naciju.

Imala je brojne ljubavne brodolome i neslavne izbore partnera, mnogi su je izneverili, a svaki muškarac u kog se zaljubila i iskreno mu srce dala ju je povredio, što emotivno, što fizički. Jedan od njih je i otac njenog sina, koji ju je lagao sve vreme, živeo dupli život i na kraju je fizički maltretirao i zlostavljao. Ostavio je i sina, ne viđa ga i ne pruža mu trunku očinske ljubavi, a Milica nikada nije krila da je donela odluku da nikada neće dozvoliti da njen sin sazna ko mu je otac.

Ona je sadau potresnoj ispovesti otkrila da je nekoliko puta imala suicidne misli.

– Da li sam razmišljala da se ubijem i da skočim i u Francuskoj sa svog petog sprata iz stana i ovde u Srbiji isto tako sa četvrtog – jesam. Veruj da to nije bilo samo jedan put ili dva ili tri, nego često sam pomišljala da je najlakše da se ubijem. I onda sam rekla sebi: „Pa, Bože, šta ako ostanem živa?“. Tako da, koliko sam luda, sigurno bih ostala živa, ali ko zna kakva bi bila ta situacija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare