EDITA RASKINULA S DEČKOM POSLE 4 GODINE VEZE! Svi očekivali svadbu, a onda je usledio šok!

Edita Aradinović (29) raskinula je četvorogodišnju vezu i dok su mnogi očekivali svadbu, usledio je raskid

Iako je donedavno pričala kako bi volela uskoro da se uda, pevačica je rešila da ostavi mladog biznismena, kog je krila od javnosti.


– Raskinuli smo! Nismo zajedno već neko vreme, ali smo ostali u odličnim odnosima. Poželela sam mu sve najbolje, kao i on meni. Našoj ljubavi je došao kraj… – kaže pop zvezda i dodaje da je donedavno verovala da će sa biznismenom ostariti:
– Razmišljala sam o svadbi, pričali smo i o tome, ali naša veza prosto nije uspela.
Edita nam je priznala da je na raskid uticalo i to što on ne voli da se eksponira, a ona je konstantno u medijima.

– Mi smo i ranije raskidali, pa se mirili, ali sada je definitivno kraj. Shvatili smo da nam se pogledi na život potpuno mimoilaze. Nije u pitanju prevara, niti je moj sada već bivši partner vodio neki tajni život. Ne mogu da nabrajam sve ono oko čega se ne slažemo, to ne može da stane u jedan intervju… – utučena je pevačica, koja je donedavno objavljivala fotografije sa momkom, ali mu je, na njegovo insistiranje, krila lice.
„Ljubavi, osvojićemo svet zajedno. Najviše volim da provodim vreme sa tobom. Dva lista istog cveta“, nedavno je napisala Edita.
Pevačica kaže da još nije spremna za novu ljubav.
– To mi trenutno nije prioritet, čak i ne razmišljam o novom partneru. Naravno, ne bežim od ljubavi, ali sada sam fokusirana samo na karijeru. Imam brutalan album, koji ćete čuti sledeće godine. Moram da vam priznam da mi je sada već bivši dečko bio inspiracija za mnoge melodije i tekstove –završava priču Aradinovićeva.  

Raskid leči kod psihoterapeuta

Edita kod psihoterapeuta rešava sve probleme, pa i ljubavne.
– Idem redovno kod psihologa, pomaže mi da se izvučem iz teškog perioda. On je uvek tu za mene, kad god imam neke ljubavne jade, ja se sa njim ispričam – kaže popularna pevačica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare