7 DANA POTRAGE ZA RELIĆEM KOJI JE PRETUKAO LILIĆA: U sredu osuđen za ubistvo, u petak napao Darka pa nestao: Telefon NEDOSTUPAN

Potraga za Aleksandrom Relićem koji se sumnjiči da je u noći između četvrtka i petka zajedno sa Dejanom Vuksanovićem brutalno pretukao Darka Lilića, sina nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića i dalje traje.

Njegov mobilni telefon nije dostupan, a na adresi gde je prijavljen policija ga nije zatekla.

Lilić je pretučen u petak oko 4 sata ujutru. Nakon napada on se sam javio u Uregentni centar, ali je odbio saradnju sa inspektorima.

Radnik „Westa 65“ pozvao je policiju i rekao da ima snimak na kom se vidi prebijanje muškarca.

Policija je za svega nekoliko sati identifikovala napadače – Dejana Vuksanovića i Aleksandra Relića. Vuksanović je uhapšen u Beogradu, a za Relićem još se traga.

Zanimljivo je to, da pre nego što je Relić pobegao on se „uredno“ javio nadležnima iz povereničke službe Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, a potom pobegao.

Naime, oni su ga svakog dana proveravali telefonom kako bi utvrdili da li poštuje kaznu koju mu je sud dodelio, odnosno – kućni pritvor. Prošlog petka pozvali su ga oko 13 časova na telefon, on se javio i od tada mu se gubi trag.

Relića je Viši sud u Beogradu osudio ga je na jedinstvenu kaznu od osam godina i 10 meseci zatvora zbog ubistva Miloša Stojanovića na Adi Huji. Ubistvo se, podsetimo, desilo nakon dočeka Nove godine, 1. januara 2019. godine na parkingu ispred restorana na Adi Huji. Sud je utvrdio da nije dokazano da je Relić, osim pomenutih krivičnih dela za koja je osuđen, kriv i za otmicu i nanošenje lakših povreda Stojanovićevoj verenici Mariji Đurović.

Inče, prva prvostepena presuda koju je ukinuo Apelacioni sud bila je identična ovoj. On je u završnoj reči rekao da mu je žao zbog svega žao svega što se dogodilo, da se kaje i da nije imao nameru da ubije Stojanovića.

Vuksanović je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivično delo. On je rekao da je tukao Lilića, ali o razlozima nije želeo da govori.

Njemu je nakon saslušanja određen kućni pritvor.

Podsetimo ne snimku vidi se trenutak kako dvojica muškaraca tuku Darka Lilića, a zatm ga stavljau u džip. Nekoliko minuta kasnije na mestu napada pojavljuju se duga dvojica koji uklanjaju krv.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare