VLADO GEORGIEV JE SVOJU NAJLEPŠU BALADU POSVETIO BIVŠOJ KOJU JE VOLEO 7 GODINA: A Irena danas izgleda još lepše nego pre

Kantautor i pevač Vlado Georgiev i dalje važi za velikog zavodnika, a kako su devojke vrlo teško odolevale njegovom šarmu i harizmi, smatalo se da će ostati “ večiti neženja“. Međutim, poznati „Barba“ skrasio se pored 15 godina mlađe Milice Samardžije, sa kojom ima ćerke Sofiju i Elenu.

I dok sada vodi miran porodični život, uživajući u ljubavi sa svojom suprugommalo je poznato da je pre Milice bio u vezi sa Irenom Market čak sedam godina, kojoj je i posvetio njegov čuveni hit „Žena bez imena“.

Naime, Irena je radila u Vladinoj firmi, čak mu je neko vreme bila i PR menadžer. Tako su se bolje upoznali i uplovili u romansu. Iako su vrlo često raskidali i mirili se, verovalo se da će jedno drugom izgovoriti sudbonosno „da“.

Ona se nakon raskida preselila u Ameriku i tamo udala, a kasnije je dobila sina i ćerku. Sa druge strane, Vlada sa Milicom ne planira da ozvaniči vezu.

‒ Oboje imamo isti stav po pitanju institucije građanskog braka – nepotrebno, suvišno, prevaziđeno. To nikome nije popravilo život. Bitno je kako živimo, šta radimo i kako branimo našu porodicu. Nije lako. Ali, matičar – nikako ‒ zaključio je Vlado.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare