NICA – PARTIZAN (18.45) SASTAVI! Petrić se odlučio ULTRA OFANZIVAN TIM! /VIDEO/

Večeras Partizan revanš utakmicu protiv Nica, u Nici, sa početkom od 18.45 časova.

Fudbaleri Partizana trijumfom u Nici mogu kolo pre kraja grupne faze Lige konferencije da obezbede evropsko proleće.

Crno-beli kao lideri grupe D dolaze na Azurnu obalu u goste ekipi koja je trenutno 12. u prvenstvu Francuske.

SASTAVI

Nica – Partizan 18.45 (RTS 1, Arena premijum 1)

NicaStadion: Alijanc rivijera. Kapacitet: 36.178. Sudija: Ištvan Vad (Mađarska).

Nica (3-4-3): Šmajhel – Todibo, Dante, Viti – Lotomba, Lemina, Tiram, Brajan – Pepe, Laborde, Barkli. Trener: Lusijen Favr.

Partizan (4-2-3-1): Popović – Živković, Vujačić, Marković, Urošević – Traore, Fejsa – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo. Trener: Gordan Petrić.

Trener Partizana Gordan Petrić neće moći da računa na povređene igrače Patrika Andradea i Aleksandra Filipovića, koji su ostali u Beogradu. Svi drugi su spremni i zdravi.

Dva tima igrala su u Beogradu 1:1, a iskusni Ljubomir Fejsa nada se najboljem na gostovanju.

– Nikad nije lako igrati evropske utakmice. Znamo da je Nica kvalitetna, ali došli smo da pružimo maksimum. Znamo šta nam je činiti da bismo ostvarili pozitivan rezultat. Svaka utakmica je priča za sebe, tako i oni gledaju za nas – rekao je Ljubomir Fejsa i dodao:

– Znamo da su tamo dobri igrači. Ne znam kako će Francuzi igrati, ali je bitnije kako ćemo mi da se pokažemo. Igramo u klubu gde nikad nisi rasterećen, uvek postoji obaveza, zato nema opuštanja.

Partizan bi u Francuskoj trebalo da ima veliku podršku svojih navijača. Najavljen je dolazak određene grupe simpatizera iz Beograda, ali će daleko više pristalica crno-belih boja na tribinama stadiona Alijanc rivijera biti iz Evrope. Posebno iz svih delova Francuske, te Španije, Malte i Italije, gde ima mnogo naših gastarbajtera.

Pogledajte kakvu atmosferu su napravili navijači Partizana u fan zoni pred utakmicu:


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare