MALO LOŠE, VIŠE DOBRO! Obradović posle pobede nad Žalgirisom: Počeli smo sporo i meko, a onda…

Trener Partizana Željko Obradović zadovoljan je nakon pobede protiv Žalgirisa (87:76).

Crno-beli su imali prednost tokom najvećeg dela utakmice, a u završnici su ostali dovoljno mirni da izbegnu dramu i obezbede drugi trijumf u petoj evroligaškoj utakmici.

Nakon utakmice je popularni Žoc govorio o detaljima koji su odlučili pobednika.

„Počeli smo sporo i meko. Nismo se adaptirali na promene odbrane, ali smo uspeli da ubrzamo ritam u drugom poluvremenu. Žalgiris je odigrao zaista na izuzetno visokom nivou, međutim, uz sjajnu podršku sa tribina, uspeli smo da stignemo do dragocenog trijumfa. U poslednjem kvartalu smo bili fokusirani, odbrana je bila izuzetno dobro, a u napadu smo bili mirni, fokusirani i pametni. Ključ uspeha su bili odbrana, fokus i navijači”, rekao je Obradović i dodao:

„Bilo je mnogo uspona i padova u drugom poluvremena. Napad je bio problem, počeli smo da igramo presporo. Kada je lopta počela da se kreće brže došao je i rezultat. Čestitam mojim igračima, našim sjajnim navijačima, ali i Žalgirisu koji je odigrao dobru utakmicu“, zaključio je Željko Obradović.

Partizan će u šestom kolu igrati protiv Panatinaikosa u Atini, a nakon toga slede mečevi protiv Olimpijakosa i Makabija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare