„HOĆEŠ JOVANU JEREMIĆ, ODREŠI KESU“ Častila sebe stanom u Beogradu, a od moćnog muškarca očekuje ROLEKS i AUTO! 

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da je za rođendan poželela novog muža i još dvoje dece.

– Prevazišla sam muškarce iz Srbije. Želim moćnika iz inostranstva s kojim ću dobiti još dvoje deca. Za rođendan sam kupila stan u Beogradu, a od budućeg partnera očekujem roleks i novi auto. Hoćeš Jovanu Jeremić, odreši kesu!

Voditeljka se nedavno našla na meti negativnih komentara zbog izjave da bi „svaki muž trebalo ženi da obezbedi stan, auto i roleks“, a nedavno je otkrila i da su je na početku karijere „vrbovali“ za elitnu prostituciju, tačnije „hteli da je daju fudbalerima“.

– Moja čestitka meni za rođendan – Grozomorna Jovana, uvek prva, čestita! Jovana, dok je tebi tebe, ti se ne sekiraj! Srećan ti rođendan! Ovo ti čestita grozomorna Jovana, mračan deo tvoje ličnosti! A anđeoska Jovana će posle da pošalje čestitku u njenom emotivnom fazonu! Zapamti, sve dok ne sretneš nekog koji će voleti i mene grozomornu i interesnu baš kao i anđeosku Jovanu, sve dok taj neko ne shvati da mora da voli prvo mene po zlu da bi zaslužio i moju sestru po dobru, mene kao tvoju tamnu stranu, taj te ne zaslužuje i nije tvoj. Nije shvatio da prvo mora da voli mene koja vrištim, urlam i zahtevam da bi potom zaslužio Anđeliju tvog bića. Iako znam da me mrziš i prezireš, ja tebe volim i moram da budem tu da ne bi bila iskorišćena! Tvoja suština (ona koja te dovela do cilja) – tvoja mračna i proračunata strana koja postoji da odbrani Anđeliju, samo tvoja Grozomorna! – napisala je Jovana tada na društvenim mrežama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare