BRAT GLEDAO KAKO MU ZET PREBIJA ROĐENU SESTRU PA JE TAKO OBOGALJENU SILOVAO! Nezapamćen zločin u Beogradu!

Jezivo silovanje se navodno dogodilo 8. oktobra, dva meseca pošto je ženi od batinanja izvađeno pola organa.

Mladić B.A. (22), koji je gledao kako mu zet Danijel R. brutalno šutira i bije sestru S.A. u šumi pored Ibarske magistrale, uhapšen je početkom meseca zbog sumnje da je istu tu ženu, svoju rođenu sestru, silovao u blizini groblja na Čukarici!

Jezivo silovanje se navodno dogodilo 8. oktobra, dva meseca pošto je ženi od batinanja izvađeno pola organa, a osumnjičeni B.A. je priveden po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

– Sumnjiči da je sestru silovao u toku dana na Čukarici – kaže izvor iz istrage i dodaje da je osumnjičenom zbog silovanja sestre na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

Isti taj muškarac je u avgustu gledao kako mu zet brutalno bije sestru. Stajao je pored sestre i zeta i gledao jezivo iživljavanje, a nasilnik mu je, kako se sumnja, pretio smrću te zbog toga nije pomogao sestri.

Drugo osnovno javno tužilaštvo juče je podiglo optužnicu u kojoj se Danijel R. tereti da je 19. avgusta u šumi pored Ibarskog puta pesnicama i šutiranjem, a u prisustvu njenog brata, kojem je pretio da će ga ubiti, naneo S.A. teške telesne povrede opasne po život. Zbog povreda je potom hitno operisana u Urgentnom centru i tom prilikom su joj odstranjeni žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica.

Uz optužnicu, kako se saznaje, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produženje pritvora okrivljenog do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom i ugrožavanje sigurnosti njenog rođenog brata B.A.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare