BRAK JE TRAJAO GODINU DANA, RAZVOD PET! Sindi Models šokirala, ne seća se ni kad se udala!

Ivana Stamenković Sindi progovorila je o propalom braku.

Ivana Stamenković Sindi od svojih tinejdžerskih dana pa do danas, važi za jednu od najpoželjnijih na našoj javnoj sceni. Iza sebe ima jedan brak, a kako kaže samo se zaljubila i zakoračila u bračne vode. Kako je bila članica grupe “Models“ dobila je nadimak Sindi Models, a tokom tog perioda se susretala sa brojnim negativnim komentarima i tračevima.

–  Ubrzo sam shvatila da su negativni komentari deo javnog života. Želela sam da se bavim modelingom, kasnije sam ušla u grupu. Rano sam postala jako popularna, sa sedamnaest godina sam ušla u “Modelsice“, imale smo mnogo nastupa, radila sam mnogo, i kroz ceo taj rad i trud imala sam malo vremena da razmišljam šta ljudi pričaju i čime se bave. To sam jednostavno shvatila kao deo posla koji moraš da istrpiš, zaista me nije pogađalo ono što se priča i piše – izjavila je Sindi i otkrila s kojim članicama grupe se najbolje slagala, prenosi Republika.

– Najviše sam se družila sa Sandrom, a posle sam se sprijateljila i sa Nađom, kada je došla u grupu, i nas dve se i danas družimo. Naravno, i sa sestrom – rekla je, a onda otkrila po čemu pamti brak u kom je dobila ćerku Petru. 

– Ne pamtim godine najbolje, ne sećam se ni kada sam se udala. Tada sam imala 26 godina, vratila sam se iz inostranstva. Muž je četiri godine bio mlađi, nije imao profesiju, a ni iskustvo. Zabavljali smo se pet godina, a u braku smo bili vrlo kratko. Nisam ja tu nešto birala, samo sam se zaljubila. Brak je trajao jednu godinu, a razvod pet, jer smo se sudili za starateljstvo nad detetom – ispričala je Sindi za „Grand Online“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare