UHAPŠENA DVOJICA „TELOHRANITELJA“ MALOG SENTE: Policajci iz odeljenja za droge pali zbog zlostavljanja i mučenja

Sektor unutrašnje kontrole MUP RS zajedno sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsio je dva inspektora Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije, saznaje Kurir!

Uhapšeni policajci, kojima je određeno zadržavanje do 48 sati, sumnjiče se za krivična dela zlostavljanje i mučenje, zloupotrebu službenog položaja kao i nanošenje teških telesnih povredda dvojici oštećenih. Kako saznajemo, uhapšeni policajci su Milan I. i Miloš K.

Uhapšeni inspektori, javnosti su postali poznati u julu ove godine, kada su došli u Palatu pravde naoružani, u pratni svog načelnika Slobodana Milenkovića, zvanog Mali Senta, koji je bio pozvan da u svojstvu građanina da iskaz u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, Milan I. i Mioš K. su uhapšeni zbog sumnje da su pretukli i mučili dvojicu mladića zbog navodnog duga. Naš izvor otkriva da se sumnjiče da su se mladićima predstavili kao policajci, potom ih vezali lisicama, a onda ih tako vezane brutalno pretukli i naneli im teške povrede.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare