RIJALITI IGRICE STARLETA UŽIVA DA PRAVI HAOS! Maja šamarala, pa ljubila Bilala

Maja Marinković išamarala je Bilala Brajovića, pa završila s njim u krevetu! Starleta je poludela kad je videla da je jutjuber tražio od bivše devojke, Anite Stanojlović, da mu spremi večeru i rešila je da ga napravi ljubomornim u „Zadruzi“
Odmah je sela pored bivšeg dečka Marka Markovića i time iznervirala mladog Sarajliju.

Izvređao je
Ti si najveće govno koje sam upoznao! Droljo jedna
Bilal Brajović

Maja: Ne mogu bez Bilala

Maja je priznala da ne može bez Bilala u „Zadruzi“:
– Mislila sam da ću moći lako da se distanciram od njega, ali nije tako. Kad god me iznervira jer se ponaša kao klinac, brzo mu oprostim. Čini mi se da se zaljubljujemo jedno u drugo, hemija između nas je neverovatna. Plašim se samo da me ne zavede, pa šutne pred kamerama! To bi bio blam!

– Droljo jedna! – dobacio je Bilal dok je prolazio pored Marinkovićeve, na šta je ona skočila i počela da urla:
– Izvini mi se! Ko je bre drolja?! Sram te bilo! Šta ima tebi Anita da sprema večeru?! Nikad nećeš biti sa mnom u vezi ako se budeš tako ponašao.
Brajlović, međutim, nije hteo da joj se izvini, već je nastavio da je vređa:
 Ti si najveće govno koje sam upoznao! Neću da ti se izvinim! Drolja si! Uvek ću od Anite da tražim da mi sprema da jede, a ti se je*i sa Markom! Teraš mi inat s njim, kao da si dete.
Starleti je tada pao mrak na oči, pa mu je opalila šamarčinu i naredila mu da joj se više ne obraća. Ipak, nije dugo izdržala bez jutjubera, pa mu se pred zoru uvukla u krevet. Ni Bilal nije uspeo da odoli Maji. Brzo je zaboravio svađu i počeo da je ljubi i miluje po telu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare