OGLASILA SE POLICIJA NAKON HAPŠENJA SENTINIH TELOHRANITELJA: Tukli vezane mladiće, a onda im oteli 19.000 dinara iz novčanika

Pripadnici Sektora unutrašnje kontroleprema nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsili su policijske službenike Odeljenja za borbu protiv droga UКP Milana I. (33) i Miloša К. (35) zbog sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja, zlostavljanje i mučenje i teška telesna povreda.

Sumnja se da su zajedno sa još jednom osobom za kojom se intenzivno traga od dvojice oštećenih zahtevali da osumnjičenom Milanu I. na ime duga isplate 13.000 dinara kao naknadu za nargile koje su iznajmljivali od njega.

– Кako bi naplatili dug, osumnjičeni su se nakon verbalne rasprave sa oštećenima legitimisali i naredili im da se ne pomeraju, a potom su ih, kako se sumnja, oborili na zemlju, vezali im ruke iza leđa i udarali ih po glavi i telu nanevši im teške telesne povrede – navodi se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da su policijski službenici zatim iz novčanika dvojice oštećenih muškaraca uzeli oko 19.000 dinara.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće privedeni nadležnom tužilaštvu.

Uhapšeni inspektori javnosti su inače postali poznati letos kada su došli u Palatu pravde naoružani u pratni svog načelnika Slobodana Milenkovića, zvanog Mali Senta, koji je bio pozvan da u svojstvu građanina da iskaz u Višem tužilaštvu u Beogradu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare