Najnoviji Šakirin hit otktiva istinu o njenom odnosu sa Pikeom

Šakira i Đerar Pike su se sredinom godine rastali, što je šokiralo svet jer su 12 godina bili u skladnom braku bez ikakvih skandala.

Dosta informacija pojavilo se nakon raskida, najčešća kako su partneri varali jedno drugo, čini se da je i ta priča dobila svoju potvrdu.

Šakira je otkrila da je Pike vara s drugom devojkom, a kasnije je objavljeno da je reč od 23-godišnjoj devojci koja se zove Klara Kia Marti, i radi u firmi koju je osnovao igrač Barselone pre nekoliko godina. Ova 23-godišnjakinja se odjednom našla u centru pažnje španske javnosti i fotografi je već mesecima prate u stopu što joj očito smeta i više ne može to da podnese, prenosi Informer.

E sad, kolumbijska pevačica je odlučila da zada konačan udarac Pikeu i zakuca ekser na njihovu ljubav.

Snimila je duet sa portorikanskom zvezdom Ouznom, a stihovi pesme dovoljno govore.

Na početku spota zatičemo Šakiru u prodavnici, slomljenu, utučenu i nerapoloženu kako kupuje, da bi se zatim našla u krupnom planu gde počinje pesmu stihovima: „To nije tvoja krivica, a ni moja, kriva je monotonija. Nikad ništa nisam rekla, ali me je bolelo, znala sam da će se ovo dogoditi“ dok joj se oči pune suzama koje joj se lagano slivaju niz lice.

„Ti si u svom tripu i stalno hoćeš da si glavni lik, i samo si jedno dana zaboravio šta smo bili…“ nastavlja Šakira dalje, a ostatak spota je poprlično jasan jer joj osoba lije se lice ne vidi u spotu bazukom napravi rupu i to baš u delu gde joj je srce, ali najtužniji je sam kraj spota jer se tada vidi šta je uradila sa svojim srcem koje je pre toga zgazio čovek na ulici.

Ona dalje peva o Njemu se promenio, postao narcis, distancirao se, a ako se uzme u obzir sve što je pisano od juna, kada su vesti o raskidu objavljene, taj emotivni rolekoster je veoma uticao na pevačicu, a ona sada „priča“ svoju stranu priče.

Pomenula je i da je „hladan kao Božić“ i da njegove usne više nemaju ukus, da ga voli, ali da ipak više voli sebe…

Pesma ima preko 56 miliona pregleda na Jutjubu i to samo za 5 dana, a zbog svoje sirovosti i iskrenosti preti da postane veliki hit jer će se mnogo ljudi pronaći u ovim stihovima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare