KRVNIČKI TUKAO I ŠUTIRAO ŽENU U ŠUMI NA IBARSKOJ, IZVAĐENO JOJ POLA ORGANA: Optužnica protiv monstruma, zlostavljao je pred bratom

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon sprovedene istrage podiglo je optužnicu protiv D.R (35) zbog sumnje da je u šumi pored Ibarske magistrale brutalno tukao svoju vanbračnu suprugu S.A. zbog čega je ženi izvađeno pola organa, saznaje Kurir.

Prema informacijama, okrivljenom se stavlja na teret da je 19. avgusta u šumi pored Ibarskog puta pesnicama i šutiranjem, a u prisustvu njenog brata kojem je pretio da će ga ubiti, naneo teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je potom hitno operiisana na UC i kojom prilikom joj je odstranjena žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica, prenosi Blic.

Uz optužnicu, kako se saznaje, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produženje pritvora okrivljenog, do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom, kao i ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu B.A, rođenog brata oštećene.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare