JOKIĆU SE OVO DESILO TEK DRUGI PUT U POSLEDNJE 3 GODINE! Nije ličio na sebe! (VIDEO/FOTO)

Nikola Jokić je podbacio, odigrao je loš meč, a Denver je pretrpeo drugi poraz u sezoni. Portland je na svom terenu deklasirao Nagetse 135:110

Najbolji srpski košarkaš i dvostruki uzastopni MVP odigrao je ispod nivoa. Jokić je meč završio sa samo jednim promašajem – 3/4 iz igre, a sakupio je devet poena i isto toliko skokova i asistencija. 

Džoker je u ranoj fazi ušao u probleme s ličnim greškama, što ga je sputalo u nastavku, pa nije odigrao onako kako nas je navikao.  Našem asu je ovo tek druga partija u poslednje tri sezone sa jednocifrenim brojem poena, a to mu se desilo i u pobedi od +32 prošle sezone, baš protiv Portlanda.

Jokić je mogao da postane prvi centar u istoriji NBA lige koji je stigao do 79 tripl-dabl učinaka, ali će morati da sačeka durgu priliku kako bi oborio rekord Vilta Čembrlena, sa kojim je sada izjednačen po broju tripl-dablova u karijeri. Obojica imaju po 78

Demijen Lilard bio je najefikasniji sa 31 poenom u pobedničkom sastavu. Anferni Simons je brojao do 29, uz sedam trojki iz 12 pokušaja. Džeremi Grant ubacio je 21 poen.

Kod Nagetsa najbolji je bio Aron Gordon – 26 koševa. Majkl Porter bio mu je glavna ispomoć sa 18, dok je  Bouns Hajland stao na 15.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare