DILEME VIŠE NEMA – NOVAK I RAFA OČI U OČI! Đoković će braniti trofej!

Dileme više nema, Novak Đoković će braniti trofej na mastersu u Parizu koji počinje naredne nedelje

Najbolji srpski teniser, Novak Đokovićzaigraće na turniru Masters 1000 serije u Parizu, zvanično je potvrđeno danas od strane francuskih medija.

Novak će braniti titulu osvojenu u „Bersiju“ pre godinu dana kada je u velikom finalu savladao Danila Medvedeva u tri seta – 4:6, 6:3, 6:3.

Novak ide u Pariz

Pored Novaka, učešće na ovom turniru potvrdio je i Rafael Nadal, što znači da nas potencijalno očekuje okršaj između dve velike legende tenisa.

Nadal nikada nije došao do trofeja u Parizu, a nije čak ni igrao finale od 2007. godine kada se prvi put pojavio na tom turniru. Pariz više prija Novaku, osvojio je šest trofeja! Na turniru u Parizu Srbin i Španac igrali su samo jednom jedan protiv drugog, i to 2009. godine kada je Đoković u polufinalu eliminisao Nadala koji je tada takođe bio drugi na svetu.

 Idem u Pariz, spremam se za dva poslednja turnira u godini, masters u Parizu i Završni masters u Torinu. Dobro se osećam. Ova poslednja dva takmičenja, u Astani i Tel Avivu, i osvojene titule su mi podigle nivo samopouzdanja, kao i motivacije. To je nekako prirodno i normalno: kada pobeđuješ, onda želiš više i da igraš i da nastaviš taj niz, tako da se nadam da ću uspeti ovu sezonu da završim na najbolji mogući način jer je ova godina bila jako neobična, drugačija, dosta izazovna mentalno i emotivno za mene tako da mi je drago što se ponovo dobro osećam na terenu i zadovoljan sam svojom igrom – kazao je za Sportal Novak Đoković.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare