BIVŠI MINISTAR LJUBAVNICI KUPIO STAN OD 200.000 EVRA: Nekadašnji član vlade odlepio za devojkom iz regiona

Bivši ministar kupio je ljubavnici stan u Beogradu na vodi. Za 50 kvadrata nekadašnji državni funkcioner iskeširao je 200.000 evra.

– Čovek se ponaša kao zaljubljena šiparica. Ne pita šta košta, kupuje joj nakit, skupe satove, obasipa je parfemima, vodi na putovanja… Ne smeta mu nimalo što je oženjen – priča izvor Republike blizak eksministru.

Kaže da bivši državni funkcioner ne želi para kada je u pitanju ta devojka.

– Čovek misli da ona sve to zaslužuje. Da je samo najskuplje dovoljno dobro za nju. Uveren je da je s njim iz ljubavi jer mu tepa i smišlja mu posebne nadimke, ume da mu se uvuče pod kožu… To je prelomilo da joj kupi stan u skući je u najlepšim i najskupljim zgradama u prestonici – navodi sagovornik Republike.

Spasić: Mnogi su padali zbog ljubavnica

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti i svedok jednog vremena, ističe da nije novo da političari kod nas koriste položaj i uticaj da ugode ljubavnicama.

– U istoriji svetske politike bilo je na desetine slučajeva gde su političari došli do vrha, bili ministri ili premijer, i da su pali zbog usluga ljubavnicima. Tako i danas imate mnoge koji glume domaćine, porodične ljude, a ispod žita kupuju stanove, vile, vode na službena ili neka egzotična putovanja. Kod nas je taj trend počeo devedesetih, a posebno sredinom te decenije, kada su se pojavile starlete. Njemu i ne odgovara da se u papirima spominje njegovo ime, a njoj super jer je dobila stan i ko zna šta još – ocenjuje Spasić.

PREKRATIO MUKE

Izvor našeg lista navodi da je to samo najskuplji na spisku skupocenih poklonima kojima obasipa ljubavnicu. Da bi prekratio muke s putovanjima do nje, ali i nje kod njega, bivši član Vlade odlučio je da pazari stan.

– Razumem zaljubljenost, ali kupiti stan, dati tolike pare nekome ko danas jeste, sutra nije, to je ludost – priča sagovornik Republike iz krugova bliskih nekadašnjem ministru.

Inače, u pitanju je žena koja nije iz Srbije, već iz jedne od zemalja regiona.

– Činjenica je da je reč o ženi koja privlači pažnju muškaraca, da ima sve što može da probudi maštu… Atraktivna je, ume da zavede i to koristi – navodi sagovornik Republike.

Najskuplji kvadrat u Beogradu na vodi

Najskuplji kvadrat u trećem kvartalu ove godine iznosio je 10.400 evra i to na lokaciji Beograd na vodi, gde je stan u novogradnji od 97 kvadratnih metara koštao nešto malo više od milion evra, navodi Republički geodetski zavod (RGZ).

Najskuplji stan u novogradnji kupljen je za 1,28 miliona evra na Vračaru, površine 301 metar kvadratni. Najskuplja kuća prodata je na Savskom vencu za 5,1 miliona evra, dok je najskuplji kvadrat poslovnog prostora od 10.110 evra bio na beogradskom Starom gradu. RGZ je naveo da ukupan obim novčanih sredstava na tržištu nepokretnosti u Srbiji u trećem kvartalu iznosi 1,7 milijardi evra, što je povećanje od 10,6 odsto u odnosu na isti period 2021.

SLAB NA ŽENE

Dodaje da ova devojka nije jedina s kojom se druži bivši ministar.

– Slab je na žene. Pored ove, kojoj je kupio stana, ima još dve. Sad ne zna šta će s njima. Jer ova što je dobila stan voli da se hvali poklonima koje dobija, pa su ove druge videle šansu za sebe. Ćute, krče sebi put da se i one obezbede. Za tom kojoj je kupio stan je načisto odlepio, sad bi on i da batali ove druge dve, ali videle i one šta je ova dobila, pa ga ne puštaju. A njemu laska što se njih tri otimaju o njega – kaže on za portal Republike.

Naš sagovornik priča da bivši ministar non-stop izlazi, provodi se s devojkama, živi drugu mladost, kao da mu je 20.

– Sve je počelo dok je još bio na ministarskoj funkciji, to se odrazilo i na posao, koji je sve više otaljavao, što su svi primetili – zaključuje sagovornik Republike.

Ljubavne afere srpskih političara

Dragan Maršićanin

Bivši predsednik Skupštine Srbije, prema pisanju nekadašnjeg Nacionala, imao je ljubavnu vezu sa 30 godina mlađom skupštinskom službenicom Ljiljanom Šubić, s kojom se viđao na Zlatiboru. Navodno je zbog toga pukao DOS jer su imali tajni dogovor da jedni druge neće proganjati zbog ljubavnica, ali je sve to palo u vodu kad je Maršićanin uhvaćen na delu

Vojislav Šešelj

Devedesetih se govorilo i o ljubavnoj vezi lidera radikala Vojislava Šešelja i pevačice Vesne Vukelić Vendi. Dok je Šešelj tvrdio da su se voleli svega dva meseca, pevačica je pričala da je njihova veza trajala oko godinu dana, ali da ga je ostavila jer je hteo da se venčaju

Milutin Mrkonjić

Mrkonjić je sve do smrti bio u braku sa suprugom Dašom, pa je tako i vezu s pevačicom Anom Bekutom počeo iako se nije razveo. Za razliku od ostalih, nije je krio.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare