ŠOK! ZADRUGARKA POMAHNITALA, GAĐALA CIMERA TANJIROM! Ona je dobila žestoku kaznu zbog agresivnog ponašanja! (VIDEO) 

Tokom „Igre istine“ Lepog Miće došlo do karambola u Beloj kući, kada je Anastasija Bojanović zbog izrečenih šokantnih optužbi Adama Labunskog na njen račun, pobesnela i nasrnula na svog cimera, a onda ga i gađala tanjirom.

Kako se agresivno ponašanje u „Zadruzi“ ne toleriše, Veliki šef je doneo odluku da zbog kršenja jednog od osnovnih pravila Bele kuće kazni Anastasiju dvonedeljnim honorarom.

– Znam za taj sukob još od letos. Anastasija ništa ne laže, isto tako se ponaša prema drugim devojkama po gradu. On sebi daje za pravo da radi i govori svakave gadosti jer je bio u muzičkom takmičenju. Ne znam samo čime se ponosi? Da li time što ga je mentorka Marija Šerifović oterala od sebe radi „divnog“ ponašanja njega i njegovog oca – rekla je Svetlana, Anastasijina majka, pa dodala:

– Iskreno znala sam da ce doći do toga pre ili kasnije, ona je osoba koja ne da na svoje i ne zaboravlja kada joj neko učini nešto loše. Nasilje nije rešenje, ali verovatno nije videla drugi način s obzirom da joj nije dao da progovori, a samo je želela da dokaže istinitost svojih reči, verovatno je došlo do pucanja i skocila je na njega – sigurna je zadrugarkina majka.

Anastasijina majka se tu nije zaustavila, pa je dodala da veruje da je zadrugarima jasno kakav je ko u Beloj kući.

– Mislim da zadrugari nisu glupi i da i sami vide ko je tu u pravu, a te priče za ljude od 50 godina su čista nebuloza jednog kompleksaša. Anastasija se druži sa svima bez obzira na boju kože, godine, i tako dalje… Radila je u kafiću i normalno je da ima mnoga poznanstva, a ako je u pitanju osoba o kojoj Adam priča, ta na koju ja mislim, da, Anastasija ga poznaje jer je bila u pregovorima za posao kod njega u kafiću i ništa više, ali kao što je i sama rekla, pošto ga je odbila na plaži mala povređena dušica Adam mora da izmišlja kojekakve priče jer je totalno nebitan i iskompleksiran – bila je oštra Svetlana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare