Skandalozno! Naš jutjuber SLAGAO DA SU GA PRETUKLI: Fingirao i snimak „tuče“, a evo ŠTA SE KRIJE iza svega – pojavio se u javnosti

Jutjuber Stefan Janković danas je navodno bio brutalno pretučen u Beogradu na vodi, nakon čega se oglasio na društvenim mrežama snimkom, da bi se vrlo brzo ispostavio da je sve – slagao.

Naime, Stefan Janković pojavio se večeras na promociji pesme Ruže Rupić bez zavoja na glavi i modrica koje je pokazao malo pre toga na društvenim mrežama, prenosi Blic.

U pitanju je bila „šala za Jutjub“, što je šokiralo sve prisutne na promociji, koji nisu mogli da veruju čemu je pribegao.

Gorepomenuta Ruža Rupić nije imala predstavu šta je posredi, pa je okupljenim novinarima pričala kako mu želi brz oporavak.

– Javio mi je šta se desilo, to je strašno. Tu sam za njega, želim mu da se brzo oporavi – rekla je bila Ruža pre nego što se Stefan pojavio.

– Danas usred bela dana grupa momaka me je sačekala ispred zgrade i brutalno prebila – napisao je Stefan danas bez blama uz snimak koji je objavio.

– Ljudi dobro sam, ne brinite. Idem da prijavim slučaj i odspavam – dodao je potom na mrežama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare