POZNAT KAO ČOVEK ZA POPLAVE SAD JE VIĐEN ZA JAVNA ULAGANJA: Sluša AC/DC, voli Bonda, ima ćerkicu! EVO KO JE MARKO BLAGOJEVIĆ

BEOGRAD – Srbija ga zna kao čoveka za poplave, još od vremena potopa u Obrenovcu maja 2014, posle čega je uložio maksimum snage i energije da se sve što je bilo tada oštećeno i uništeno što pre sanira i obnovi.

Zato će ga mandatarka Ana Brnabić sutra pred Skupštinom Srbije predložiti za resor javnih ulaganja.

Marko Blagojević, čijih se početaka sećamo u Cesidu, rođen je 20. aprila 1974. godine u Beogradu.

Svojevremeno je za beogradske medije u jednoj anketi rekao da ga nervira jesen u Beogradu, jer ne voli to godišnje doba. Za saobraćajne gužve naveo je da ih ne stavlja na listu stvari koje ga nerviraju, „jer toga ima po svim svetskim gradovima“. Jednom prilikom je rekao da u Beogradu ništa ne bi menjao „osim njegove geografske širine“, koja bi mogla da bude geografska širina Atine.
Tako se iz novina saznaje da voli beletristiku, a od autora mu najviše prijaju knjige Toma Klensija, Džona Grišama, Majkla Krajtona… Od filmova voli da gleda sve iz serijala o Džemsu Bondu, dok od muzike uglavnom sluša AC/DC, ZZ Top, Duran Duran… domaće slabo. Voli da izlazi u restorane, ali ne i uveče.

Završio je Pravni fakultet u Beogradu. Oženjen je i ima ćerku. Nakon nezampaćenih poplava koje su umaju 2014. pogodile Srbiju izabran je za predsednika Kancelarije za obnovu i pomoć područja pogođenih poplavama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare