MILJENIK DAMA POTPUNO ZAPUŠTEN! Miloš Timotijević šokirao sve transformacijom: Niko ne može da poveruje u to šta vidi na slici!

Miloš Timotijević jedan je od najpopularnijih glumaca sa naših krajeva, koji neprestano snima serije, filmove i glumi u pozorištu. Poznat je i po tome što uvek vodi računa o sebi i svom izgledu, te ga brojne dame jednostavno obožavaju.

Međutim, Miloš je sada objavio fotografiju kao najavu za film „Trag divljači“, koji je u bioskopima počeo da se prikazuje početkom meseca, a ta slika šokirala je brojne njegove fanove.

Naime, glumac je u tom ostvarenju prikazan zapuštenog izgleda, nosi polupocepanu kapu, ima dugu neurednu bradu i brkove, a vidno je i namršten. Primetno je da je glumac tokom snimanja imao i neko kilo više, a on za naslovnicu filma pozira vidno smrknutog raspoloženja dok sedi i oštri nož. Kroz drvenu tarabu iza njega se prostire šuma, a mnogi su se složili kako je ovo idealan prizor ostvarenja Nenada Pavlovića.

Ovo je mnoge podsetilo na scenu iz avgusta, kada je glumac objavio snimak na kome je bilo primetno da se malo zapustio, te je dopustio da mu poreste stomak i da dobije koji kilogram viška.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare