ISKREN RAZGOVOR SA AMBASADOROM KAO I UVEK! Sastali se Vučić i Harčenko

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom sa kojim je razgovarao o bilateralnoj saradnji, geopolitičkoj situaciji i regionalnim pitanjima

Dvojica sagovornika su razgovarali i o situaciji na Kosovu i Metohiji, a predsednik Vučić je istakao da Srbija, uprkos svim izazovima, nastavlja da vodi odgovornu politiku mira i saradnje, da ostaje posvećena punoj primeni do sada postignutih sporazuma i poštovanju međunarodnog prava.

Predsednik Vučić je zahvalio na podršci koju Rusija pruža teritorijalnom integritetu i suverenitetu Republike Srbije izrazivši nadu da će se preko potrebni mir na tlu Evrope uspostaviti u najkraćem periodu.

– Kao i uvek iskren razgovor sa ambasadorom Bocan-Harčenkom o geopolitičkoj situaciji, energetskoj bezbednosti i sveukupnim bilateralnim odnosima. Ponovio sam opredeljenje Srbije za mir i stabilnost na celom našem kontinentu i još jednom se zahvalio na podršci Ruske Federacije teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje – objavljeno je na Instagramu buducnostsrbijeav.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare