Sanja Marinković brutalno iskrena o estetskim korekcijama: Sve je REKLA

Voditeljka Sanja Marinković kaže da treba voditi računa o svom telu i koži, ali da ništa ne treba preterano menjati i treba ostati umeren

Voditeljka Sanja Marinković se odlučila za intervenciju “osvežavanje” usana. Tokom emisije “Magazin In” atraktivna brineta otkrila je da je na dnevnom nivou zlostavljaju žene na ulici koje joj daju predloge šta bi sve mogla da koriguje na sebi

Voditeljka Sanja Marinković kaže da treba voditi računa o svom telu i koži, ali da ništa ne treba preterano menjati i treba ostati umeren.

– Na dnevnom nivou me zlostavljaju i vrše pritisak da uvećam usta! Žena me zaustavlja, prilazi na ulici i kaže da sam prelepa, prezgodna ali da mi samo usne fale. Treba raditi na sebi, održavati se ali ostati svoj, nisam ni za jednu invanzivnu metodu, samo za osvežavanje usana-istakla je Sanja.

Sanja ističe da se na društvenoj mreži Instagram plasiraju i promovišu žene koje su izveštačene i da na taj način utiču na svest mladih.

– Dovoljno je ući na Instagram i pogledati šta se promoviše! Nema osobe koja nije uradila usta i uvećala grudi, ako ostaneš svoj odmah misle da ti nešto fali- našalila se Marinkovićka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare