PRVE SLIKE SA MESTA STRAVE: Nišlija sa traktora primetio ljudsku lobanju, kada je sišao prestravio se i ODMAH ZVAO POLICIJU!

Poljoprivrednik Zoran Milić pronašao je lobanju i ljudski skelet na njivi u niškom selu Pasi Poljana koju je traktorom obrađivao pre tri dana. On je pronašao skelet muškarca koji je od odeće imao samo pantalone. Pozvao je policiju, a sudska medicina će otkriti neke od detalja ovog užasnog događaja.

– Hteo sam da posadim pšenicu i rekoh malo da uzorem zemlju, otrsim ovo šiblje. tada sam u jednom delu njive video nešto kao lobanja. Sišao sam s traktora i užasnuo sam se kada sam video da je to ljudski skelet. Kosti grugnog koša, zubi, ma sve. Lobanja je bila na metar ili tako nešto od skeleta koji je virio iz zemlje – rekao nam je ovaj ratar.

Ova njiva je u vlasništvu komšinice koja mu je dala da obrađuje zemlju da ne bi bila neobrađena parcela. Zoran i njegova supruga Slađana kažu da su pre petnestak meseci na toj parceli sadili pšenicu i da je skelet stariji, morali su tada da ga primete.

– Celo selo se uznemirilo. Pogotovu što mu nisu našli delove ruke i stopala. Vidi se da je muškarac, ali mu je nemoguće odrediti godište – kaže Slađana, a prenosi Kurir. Niko u selu ne može ni da pretpostavi odakle se tu telo stvorilo, a pogotovu što niko nije nestao u skorije vreme iz Pasi Poljane.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare