PRAVI ČOVEK NA PRAVOM MESTU: Neimar Goran Vesić preuzima Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture!

Imenovanje Gorana Vesića, nekadašnjeg zamenika gradonačelnika Beograda na mesto ministra saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture samo je jedan u nizu dokaza da će veliki razvojni projekti u budućnosti biti jedan od fokusa kabineta u Nemanjinoj 11, piše Republika.

Goran Vesić, politički vetaran koji je u politiku ušao kao vrlo mlad, a koji se pre svega dokazao na mestu zamenika gradonačelnika Beograda, u budućem sazivu Vlade biće na čelu ministarstva.

Rezultati koje je Beograd postigao u prethodnom periodu, kada je odluke donosio i Goran Vesić i više su nego impresivni.

U Beogradu se nikada nije više gradilo, prestonica je dostigla rekordni budžet, mnogo toga urađeno je na pitanjima socijalne politike, Beograd je postao magnet za investitore, divljoj gradnji se stalo na put…

Sve to su i više nego dobre stavke u Vesićevoj CV zbog kojih je odlučeno da upravo on povede ministarstvo koje je ključno za ekonomiju zemlje.

Takođe, Vesić u srpskoj političkoj javnosti poznat i kao neko ko se nije krio kada su postojali problemi i ko ih nije gurao pod tepih, već ih rešavao ne obećavajući ono što ne može da bude ispunjeno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare