DEJAN OTRKIO NOVE DETALJE O ALEKS: Očajan što ne može da je vidi, a evo kako se oseća posle OPERACIJE GRUDI

Dejan Dragojević progovorio je o trenucima bez Aleksandre Nikolić i kako se oseća bez devojke koja se nedavno operisala grudi i vraćena u kompleks Zadruge gde se oporavlja.

Njen tretman je isti kao da je aktivni rijaliti učesnik, pa nema kontakt ni sa kim kao da je u Beloj kući, pa čak ni sa dečkom Dejanom, kojeg svakodnevno njihovi fanovi obasipaju pitanjima o njenom zdravstvenom stanju.

Koliko ti je teško bez Aleksandre, pogotovo sada kada ne možeš da je vidiš ni preko TV ekrana?

– Fali mi Aleksandra svakoga dana sve više i više, jedva čekam da se vrati u rijaliti zato što ću pred kamerama moći da je vidim, da čujem kako je, da li je dobro, tada ću imati direktan uvid u njenu situaciju.

Kakvo je Aleksandrino stanje nakon operacije prema tvojim najnovijim saznanjima?

– Za sada je odlično, drago mi je što je bila kod odličnog lekara, kvalitetnog, zna da će to sve da izgleda kako treba. Radujem se da je vidim. Ona je izašla na operaciju pre 7-8 dana, a ja imam osećaj kao da je izašla pre 2 meseca, a mesec i po je u rijalitiju, a ja imam osećaj kao da je tamo 100 godina. – rekao nam je Dejan.

Kada ti Alekandra naviše nedostaje? Koji su to momenti kada najviše primetiš da nije tu, budući da ste bili nerazdvojni?

– Najviše mi nedostaje kada mi ljudi koji nas podržavaju naprave naše snimke iz pete sezone, fali mi i onda kada vidim to, onda padnem psihički. Uglavnom najsrećniji sam kada radim nešto što je vezano za nju ili baš za nju. Nameštao sam joj YT kanal, bilo mi je slatko i interesantno, kada radim nešto i nameštam za nju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare