ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU, OSTALA BEZ BITNOG IGRAČA

Crvena zvezda ostala je bez bitnog igrača do kraja sezone! Trener Miloš Milojević imaće mnogo problema da bez jednog od važnih startera skocka tim, posebno za predstojeće utakmice u Evropi, piše Kurir.

Internacionalac iz Obale Slonovače Seku Sanogo povredio se na meču protiv Ferencvaroša u Ligi Evrope, kada je već u 25. minutu napustio teren. Uhvatio se za butinu, a po povratku u Beograd Sanogu je konstatovana povreda zadnje lože.

Iskusni i snažni fudbaler nije bio u protokolu za mečeve u Kragujevcu i Novom Sadu. Neće konkurisati ni za najboljih 11 u Nišu, sutra protiv Radničkog, kao i protiv Trabzonspora u četvrtak, u jednoj od najvažnijih utakmica za crveno-bele ove sezone, u Ligi Evrope.

To je i najveći problem za trenera Miloš Milojevića, pošto njegova prirodna zamena Srđan Mijailović nije licenciran za Evropu. Najverovatnije će na tom mestu igrati Kings Kangva ili opravljeni Veljko Nikolić. Međutim, nijedan od njih dvojice nema defanzivne karakteristike poput Sekua Sanoga. Možda se strateg crveno-belih odluči na rizik i šansu pruži Slavoljubu Srniću, koji je umeo da na toj poziciji odigra na potrebnom nivou.


Seku Sanogo je prethodnih dana boravio kod lekara, bio je na pregledima i rađeno mu je nekoliko snimanja magnetnom rezonancom. Ruptura mišića prilično je velika i fudbaleru iz Obale Slonovače predstoji minimalna pauza od mesec dana. A, to znači da ga je Crvena zvezda izgubila do kraja jesenjeg dela prvenstva.

Seku Sanogo ima 33 godine i očigledno je da biologija čini svoje, pa je sve skloniji povredama. One su ga pratile i pre dolaska u Crvenu zvezdu, a zbog povreda korpulentni momak od januara 2020. pa do sada, odigrao je samo 53 utakmice za crveno-bele.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare