ŠOLAK PLANIRAO DA UNIŠTI PONOS SRBIJE – TELEKOM! Vučić ga sprečio u tome, zato ga tajkun mrzi i napada u svojim medijima!

Bivši švercer kaseta, tajkun koji posluje u Luksemburgu, Dragan Šolak, brutalnim uvredama i lažima pokazuje svoj očaj jer mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedina prepreka da uništi Telekom Srbiju, što mu je od početka bio plan!

Dragan Šolak više ne krije da on lično stoji iza dugogodišnje kampanje koju njegovi tajkunski mediji vode protiv porodice predsednika i Aleksandra Vučića lično.

Šolak, bivši švercer kaseta, naredio je novinarima koji rade u tajkunskim medijima da pišu žešće pljuvačke tekstove protiv Vučića, jer jedino predsednika Srbije nije mogao da kupi svojim prljavim parama.

Da je bilo suprotno, i da je uspeo u tome, verovatno bi ga, kao i ostale, kovao u zvezde. Milo Đukanović je pravi primer za to.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sprečio je Šolaka da unšti ponos Srbije, kompaniju Telekom Srbije i tako dospeo na mesto broj jedan na listi ljudi koje ovaj tajkun mrzi iz dubine duše.

Posle ovih poslednjih napada, jasno je postalo svima da iz toga proizilazi i višegodišnja kampanja napada na porodicu predsednika Srbije i to, naravno, u medijima koje tajkun plaća svojim prljavim parama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare